HUNIKO
Egészségügyi Szolgáltató Kft.

Szakmai előjegyzés
Kórházak, intézmények és beküldő orvosaink részére

 

Felhasználói név:
Jelszó:
 

 

Csoportos előjegyzéshez, háziorvos, szakorvos, szakrendelés időpontjainak kezeléséhez
igényelhető hozzáférésért kérjük írjon a huniko (kukac) huniko.hu -ra.
Huniko.hu weboldal

 

Hírek:

Tisztelt Beküldő Kollégák!

Szeretném Önöket tájékoztatni, hogy az Önök részére kiadott CT és MR kontinenseket átmenetileg felfüggeszteni kényszerülünk.

Jelenleg, telefonon (06 28-507-124 vagy 06 28 507-125) vagy e-mailben (info@mrvizsgalo.hu) tudunk előjegyzési időpontot kiadni. E-mailben történő időpontkérés esetén, kérjük telefonos elérhetőség megadását is.A felfüggesztés okai:

A kialakult járványhelyzet miatt lemondott vizsgálatainkat pótolnunk kell, a meglévő előjegyzettek ellátása mellett.

CT és MR laborok áteresztő képességét is csökkentenünk kellett az Emberi Erőforrások Minisztériumának ide vonatkozó rendelete szerint.

A koronavírus járvány ellátó helynek kijelölt Flór Ferenc Kórházban, a fertőzöttség igazolásához a mellkas CT vizsgálat is része a helyi kivizsgálási protokollnak, így a CT elérhetőséget folyamatosan biztosítanunk kell. Ennek az ellátásnak okán a CT helyiség dekontaminálási ideje is jelentősen megnövekedett.

A vírus gyanú kivizsgálást végző Sürgősségi osztály közvetlenül az MR vizsgáló és kiegészítő egységei mellett helyezkedik el. Az MR váróterme jelenleg lázas váróteremként funkcionál, így jelenleg nincs lehetőség az MR páciensek elszeparált várakoztatására. A fertőződés kockázatának csökkentése érdekében a várakozó páciensek összekeveredését, illetve összegyûlését megakadályozva csak korlátozott számú ellátást tudunk biztosítani.

A felfüggesztést a felsorolt okok megszûnéséig fenntartjuk.
Szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

Köszönettel:

Dr. Urbanek Krisztina
Orvosigazgató

2020-08-21

 

Adatvédelmi tájékoztató

 

Segítség:
Előjegyzési napló használati dokumentáció letöltés